جشنواره موسیقی محلی علی آباد کتول به کار خود پایان داد
جشنواره موسیقی محلی علی آباد کتول به کار خود پایان داد
جشنواره موسیقی محلی علی آباد کتول به کار خود پایان داد
جشنواره موسیقی محلی علی آبادکتول به عنوان بزرگترین رویداد موسیقی گلستان با حضور مسولین این شهرستان به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل، مسوول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان علیآبادکتول در مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی محلی علی آبادکتول که در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان علی آبادکتول برگزار شد و با استقبال بی نظیر مردم همراه بود، گفت: برای ما این میزان استقبال باشکوه، کم نظیرو غیرمنتظره بود و خوشحالیم که با یاری و تعامل همه مسئولان شهرستان، این جشنواره به شایستگی برگزار شد.
عباس عنایت افزود: این جشنواره اولین جشنواره از جشنوارههای متمرکز استان بود که در طی آن ضمن معرفی ظرفیتهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان، به معرفی موسیقی آیینی و بومی کتولی به عنوان یکی از انواع موسیقیهای مقامی مطرح کشور و دیگر اقوام شهرستان پرداخته شد.
عنایت درباره اهداف برگزاری این جشنواره اذعان داشت: معرفی هرچه بیشتر و بهتر ظرفیتهای گردشگری این شهرستان، بهرهگیری از انرژی و پتانسیلهای جوانان در برگزاری جشنوارهها و همایشهای بومی و محلی و در نتیجه آشنایی آنان با سرمایهها و داشتههای فرهنگی و هویتی خویش و معرفي، ترويج و احياي سنتها، آیینها، آداب و رسوم شهرستان در قالب معرفی جاذبههای بومی و محلی از جمله این اهداف هستند.
مسوول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان علیآبادکتول تاکید کرد: در عین حال به ظرفیتها و توانمندیهای شهرستان درحوزههای دیگر مانند کشاورزی نیز توجه خواهد شد، زیرا امروزه کشاورزی به عنوان بخشی از جاذبههای گردشگری استانها و کشورها بشمار میآید و بدین جهت کشاورزی به عنوان پدیدهایی با کارکردهای مهم از جمله گردشگری میتواند با این حوزه تعامل و همپوشانی داشته باشد.
عنایت یادآور شد: اجرای موسیقی توسط اقوام ساکن در این شهرستان، ارائه و عرضهی صنایع دستی کتولی، سوغات کتولی، برگزاری بازیهای بومی و محلی، برگزاری آیینهای بومی شهرستان، و... بخشهای مهم این جشنواره هستند.
مسوول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان علیآبادکتول در پایان گفت: برگزاری این جشنواره نشان داد شهرستان علیآبادکتول دارای ظرفیتهای انسانی و بومی بسیاری است و در صورت توجه بیش از پیش به آن میتوان به تسریع در تحقق توسعه همهجانبه و متوازن آن امید بیشتری داشت.
دراین جشنواره که از یکم تا سوم دی ماه برگزار شد، ۲۲ غرفه در بخش های مختلف توانمندی صنایع دستی، البسه محلی,سوغات,ابرایشم بافی,نواربافی کتولی,صنایع دستی ترکمن,سوزن بافی بلوچ,دفاتر خدمات مسافرتی,هتل ها,مهمان پذیرها,سمن های فعال در حوزه گردشگری و محیط زیست حضور داشتند.
16 گروه موسیقی محلی از اقوام کتولی , سیستانی ,بلوچ و ترکمن در این جشنواره شرکت کرده بودند که محوریت اصلی آن با موسیقی کتولی بود.