فرآیند اخذ مجوز بند ب



 

 

 

شرايط لازم جهت متقاضيان حقیقی تأسيس دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری بند (ب)‎

 

موضوع بند (ب) از ماده یک آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی ،سیاحتی ،جهانگردی و زیارتی:
"فعالیت در زمینه اخذ روادید، تنظیم و انجام مسافرت گروهی داخلی و خارجی، ذخیره مکان و هرگونه خدمات ایرانگردی و جهانگردی با رعایت قوانین و مقررات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری"

متقاضيان دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری جهت ارائه درخواست خود ابتدا باید شرایط مندرج در ذیل را مطالعه و در صورت داشتن شرایط مذکور و مدارک لازم جهت ارائه تقاضای خود اقدام نمایند. ضمنأ دارا بودن شرایط زیر الزامی‌بر اخذ مجوز نمی‌باشد و این سازمان هیچگونه تعهدی نخواهد داشت.

 

  1. تابعیت جمهوری اسلامی‌ایران
  2. متدین به دین اسلام یا سایرادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی
  3. عدم اعتیاد به مواد مخدر بنا به تأیید مراجع ذیصلاح
  4. عدم سوء پیشینه کیفری
  5. دارا بودن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
  6. نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد
  7. داشتن حداقل 25 سال سن
  8. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم ،تحقیقات و فن آوری
  9. داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر و صلاحیت شغلی
  10. جهت تأیید سابقه فعالیت ارادئه یکی از مدارک ذیل الزامی‌است :
    الف ) تائیدیه پرداخت بیمه فعالیت مرتبط
    ب ) تصویر قراداد انجام کارمرتبط و لیست پرداخت حقوق

ضوابط کلی
(ارایه مدارک زیر پس از موافقت با درخواست اولیه و نیز پس ازاعلام از سوی مرجع صدور مجوز الزامی‌است )

 

1) ارایه محل مناسب براي دفتر کاربا شرایط ذیل:

  • دارای مساحت بین 40 تا 70 متر مربع
  • دارای کاربری تجاری یا اداری
  • ارایه سند مالکیت یا اجاره نامه محضری
  • واقع در طبقه همکف ، اول یا دوم به تشخیص مرجع صدور مجوز، قابل دسترس و دید عموم
  • دارای سنخیت با دیگر صنوف مجاور
  • دارای تجهیزات و امکانات مناسب با نوع فعالیت با تأیید مرجع صدور مجوز


2) معرفی مدیر فنی با شرایط ذیل:

  • تابعیت جمهوری اسلامی‌ایران
  • متدین به دین اسلام یا سایرادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی
  • عدم اعتیاد به مواد مخدر بنا به تأیید مراجع ذیصلاح
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • دارا بودن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
  • نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد
  • داشتن حداقل 25 سال سن
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم ،تحقیقات و فن آوری
  • داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر و صلاحیت شغلی
  • جهت تأیید سابقه فعالیت ارائه یکی از مدارک ذیل الزامی‌است :
  • الف) تائیدیه پرداخت بیمه فعالیت مرتبط                     
  • ب) تصویر قراداد انجام کارمرتبط با دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و لیست پرداخت حقوق
  • آشنایی کامل به یکی از زبان های خارجی ( ترجیحأ انگلیسی)
  • ارایه گواهینامه فارغ التحصیلی از آموزشگاه ها ومراکز آموزش عالی ومدارس حرفه ای خدمات مسافرتی و سیاحتی -  جهانگردی یا مراکز آموزشی وزارتخانه های مرتبط

فعالیت اتباع خارجی در سمت مدیر فنی منوط به دارا بودن پروانه معتبر اشتغال و تأ یید صلاحیت فنی آنها به وسیله مرجع صادر کننده مجوز است.

توضیح: متقاضیان اخذ مجوز فعالیت  در صورت دارا بودن شرایط  فوق  می‌توانند به عنوان مدیر فنی همان دفتر تعیین شوند.

3) ارایه نام و نشان دفتر با شرایط ذیل:

  • دارای مفهوم متناسب با نوع فعالیت
  • از نام های غیر فارسی و غیرمتعارف نباشد

4) سپردن تضمین با شرایط ذیل:

  • حداقل [>provinceranking<] ریال به عنوان حسن انجام کار و تضمین تعهد
  • قابل افزایش با توجه به شاخص تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی ایران


کلیه مراحل از طریق سامانه  می‌بایست پیگیری شود واز مراجعه حضوری خودداری فرمایید. مراجعه حضوری خارج از درخواست مرجع صدو مجوز موجب لغو درخواست شما خواهد شد.

 

 




ارتباط با مدیرکل و معاونین

در صورتی که نیاز به دریافت پاسخ دارید , حتما ایمیل خود را وارد نمائید تا در اولین فرصت به درخواست شما پاسخ داده شود , در غیر این صورت پیغام شما بدون پاسخ خواهد بود
*
مردمی کارکنان اداره
*